Известие

Collapse
No announcement yet.

Температура на маслото....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нямам.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1
      Мисля, да.
      грешно мислиш обаче
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Може и така да е, но нали за това е форума, от обмяна на мнения се стига до истината. Ако ми покажеш, че не съм прав ще съм ти много благодарен. Ще науча нещо ново.
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

пример - 2.0 тс 8в има маслен радиатор
          има и 1.8 тс 8в с такива радиатори но са редки

Comment

Сега поразгледах Епера и видях нещо много интересно.
            155 Маслен радиатор имат 1.7тс,1.8тс и 2.0 8в.
            156 нито един бензинов мотор няма маслен радиатор.
            Разбира се изключваме 2.5 3.0 и 3.2 моторите.

Comment

В е-пера наистина излиза така, но моята и всички други 1.7 и 1.8 8 клапанови, които съм виждал нямат.
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

маслен радиатор е опция за всички 8в тс
                стандартно се слага само на 2.0 и лимитирани серии 1.8

четете бе хора

Comment

Мани, мани оцапахме на човека темата. По въпроса за температурата. Старата ми Ланча 2.5тдс държеше 70-75 градуса, но при ръчка си отиваше над 100 без проблем. червената зона почваше от 140 градуса.

Comment

е кво общо има топлотделянето на дизела и бензина бе колега?

Comment

Момчта искрено ви благодаря за информацията. Аз вече съм решил да си сложа щом нямам да видя ще ми загрява ли лятото с радятор тва масло. Дано да си намеря от бензинова щом казвате че има, инак че присаждам от дизеловите те повечето имат. :P

Comment

Първоначално публикувано от pesho ot vraca
                        Момчета моята Алфа няма маслен радятор и незнам защо. Мотора е 1.8 TS колата е 94година. Дали всички трябва да са с радятори. При мен лятото при пътуване по магистралата с нормално каране 120-130 си ми държи 100 градуса температура на маслото което малко ме претиснява. Дали е нормално??? Сега мисля даж сложа радятор от Марая или от дизеловата Алфа 2.5 че при тях съм виждал че има.
                        ALFA 155 1.8TS 94г.
                        И моята няма радиатор.И тя е така.
                        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от nicks1
                          Първоначално публикувано от pesho ot vraca
                          Момчета моята Алфа няма маслен радятор и незнам защо. Мотора е 1.8 TS колата е 94година. Дали всички трябва да са с радятори. При мен лятото при пътуване по магистралата с нормално каране 120-130 си ми държи 100 градуса температура на маслото което малко ме претиснява. Дали е нормално??? Сега мисля даж сложа радятор от Марая или от дизеловата Алфа 2.5 че при тях съм виждал че има.
                          ALFA 155 1.8TS 94г.
                          Нямаш маслен радиатор, защото нямаш турбо. На колегата е турбо дизел и за това има.
                          Няма нищо общо с турбото масления радиатор.Имах 2.0 ТС преди.Имаше маслен радиатор
                          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Никои не се сети да го попита какво масло слага тоя симпатя га Според начинч на каране и ваншните температури, се препорачва различен вискозитет на маслото Ако не се съубразиаваш ...щте имаш проблем с температурата на маслото в двигатела
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                            X